Email:

Hanki omasi nyt

Siirry Venus Vaporizerin verkkokauppaan

Asiakkailtamme kuultua:

"Muihin vapoihin verratakseni,, en edes vertaisi MFLB:iin...Venus on toisesta maailmasta joka tavoin...vertaisin mielummin Arizer Extreme Q joka hyvä pöytävapo..ja Venus murskaa sen täydellisesti. Venus on pienempi, tuottaa enemmän höyryä, helposti siirrettävä, langaton, maku on parempi ja pehmeämpi (yskin harvoin venuksen kera, arizerilla aina), höyryt muodostuvat välittömästi ja se on TODELLA KAUNIS....TÄYDELLISTÄ"

"Venus on nopea, lämpötilat ovat täydelliset, koko on uskomattoman kompakti ja akkukäyttöisyys toimii loistavasti"

"Sain laitteen ja on kyllä upea! Todella tyylikkään näköinen ja tulee erinomaiset höyryt. Kiitos ja kumarrus! Tätä tulee varmasti käytettyä todella paljon ja lopultakin voi lopettaa matkoilla leikkimisen niiden kauheiden kaasuvapojen kanssa. Taitaa saada Volcano olla hetken kylmänä kun tuli Venus taloon."

"Laite on upea! :)"

"Pakkaus oli asiallinen, sekä käyttöönotto myös helppo. Vapo on myös reilusti pienempi mitä kuvittelin. (sehän ei ole huono!) Eri settien erot maistaa hienosti tällä, paria erää koittanut. Tämä on mielestäni mahtavaa Siis oikeasti, se maku <3 Hajujahan tuo ei juurikaan päästele, elikkä höyryttely sisällä on mukavaa. Tähän kun lisää vielä sen, että itse vapo kun niin kivan näköinen että tuosse se nököttää telkkarin vieressä.

"Kyllä toimii ja hyvin"

"Todella tyylikkään näköinen ja tulee erinomaiset höyryt".

"Laitetta on nyt testattu useissa eri olosuhteissa sekä ulkona että sisällä ja täytyy sanoa, että hyvin kyllä toimii. Akun kesto on täysin riittävä suuremmallekin porukalle."

"Paras kannettava vapo mitä testannu!"

"Täytyy sanoa, että pidän Veenuksesta niin esteettisellä kuin ihan perus toimivuustasolla enemmän kuin itse Volcanosta, enkä ole edes mielessäni Veenusta verranut muihin matkavapoihin, niiden jäädessään sille niin pahasti alakynteen"

Ostin venuksen 2kk sitten ja olen ollut tosi tyytyväinen. Tosi mahtavaa kun voi poltella sisällä eikä vaimo valita, että täällä(+sinä) haiset!  Maku on huomattavasti parempi kun poltettaessa eikä yskitä niin pahasti. Ei tule päänsärkyä, ei kipeetä kurkkua. Ei tarvii kuumotella haistaako naapurit jne. 

Voi ottaa mukaan bileisiin, rannalle ja ihan mihin vaan.  Korvaan tällä nyt 80% mun savuttelusta. Haluun mä välillä ottaa kermasen bonahitinkin, mutta kyllä tää vapo kanattaa ostaa. 

 

"Todella nopea latausaika! Todella yksinkertainen käyttää ja puhdistaa. Ja kaiken kukkuraksi 100% Suomalaista käsityötä! Kukapa ei heittäis vaikka huvin vuoksi pari hunttia suomalaiseslle käsityöläiselle? Varsinkin kun niistä käsistä syntyy tällaista taidetta! Kumarrun kohti Venus Vaporizeria ja suosittelen hankintaa! Itse omistan kyseisen pelin ja voin kyllä koko sydämestäni suositella! terv. Rakastunut"

"Venus on toiminut moitteettomasti. Kiitoksia hienosta tuotteesta. Suosittelen Venusta tuttavilleni."

"Laite on todella hyvä keksintö. Katsoopa sitä miltä suunnalta tahansa se on kaunis koriste-esine, joka toimii käytössä vielä paremmin. Kompakti koko ja kauneus yhdistettynä käytännöllisyyteen tekevät Venuksesta himoitun"

"Otin kerran mukaani puistoon tuon, akku täynnä. Kolme eri kertaa polttelin, jokaisella kerralla n. 5 imaisua, keuhkot tyhjästä täyteen, ja muutamat frenditkin koitti, ja melkein samanverran ottivat, ja ei tuosta ainakaan akku loppunut, joten olen tyytyväinen."

"Erittäin toimiva vehje"

"Suosittelen. Kaikenkaikkiaan arvosanaksi antaisin 4/5. Mitä parannuksia vaadittaisiin? Pidempi letku vakiona mukaan, sekä kaksi pesää vakiona mukaan, niin täydet pojot"

"Kaiken ilon olen kyllä höyrystämisestä tämän avulla saanut. Lämmöt nousee vähintääkin tarpeeksi korkealle."

"Vapo on kaunista simppeliä muotoilua, materiaalit skulaa ja itse höyryttely sujuu vaivatta.
Justiin se vehje mitä tässä onkin jo ooteltu. Vaposta saa kunnon hittejä ja höyryn valaisu on todella toimiva idea. Myös polttimosta johtuva hehku tuo pesään aitoa tunnelmaa."

Helppo käyttää ja saa miellyttävät savut. Keuhkot kiittää ja yrttiä riittää.

Todella tehokas laite tämä VenusVapo! Moni kaveri testannut laitetta ja jokaiselta tullut pelkkiä kehuja ja muutamat harkinnut jopa hankkimista! Varmasti pääset korkealle ja kovaa keuhkoystävällisesti. Pesään mahtuu se 0,3g matsguu ja siitä höyrystelee komeesti vaikka muutamakin tyyppi. Pari kertaa oon höyrystänyt yksin koko pesän ja vaikka toleranssit on ihan katossa, niii huhhuh ku pääsee korkeelle! Suosittelen!